Nemzetközi foci

Chicharito szépséges barátnőt talált

A C. Ronaldóval hírbe hozott szépség Borsócskát választotta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Javier Hernández nem tétlenkedik madridi kölcsönszerződése idején, rátalált csodálatos kedvesére.

A 26 éves mexikói a nyári átigazolási hajrá utolsó napján került Manchesterből kölcsönbe a Real Madridhoz egy évre, a Királyi Gárdának pedig opciós joga van megvásárolni a játékost. Egyelőre nem tudni, hol kezdi meg a nyári alapozást a szélső, ám a Hola értesülése szerint extra ösztönzés zúdult Borsócskára a madridi tartózkodást illetően.

A spanyol bulvár lap legfrissebb címlapjára kikerült Borsócska, aki a szépséges Lucia Villalonnal randizik, a friss szerelmes párt lencsevégre is kapták. A fiatal hölgy a Real Madrid TV-nél dolgozik, korábban pedig Cristiano Ronaldóval boronálták össze. Lucia újságírást és jogot tanul.

Azt persze nem tudni, Carlo Ancelotti mennyire ragaszkodik Hernándezhez, aki az idei szezonban mindössze tizenhárom alkalommal lépett pályára, ez idő alatt csupán egyszer kezdett és három gólig jutott.

A fiatal hölgy azonban Javier Hernándezt választotta:

Hace un año y unos meses empece una aventura estupenda y emocionante con un montón de desconocidos. Ahora cierro un ciclo de mi vida en el que puedo asegurar que esos desconocidos se han convertido en personas muy importante en mi vida. De ellos he aprendido y gracias a ellos he mejorado, tanto laboral como personalmente. Y por ellos se que me he convertido en alguien mejor. Ha habido malos ratos, discusiones o momentos tensos… Como en todas partes… Pero ni me acuerdo… Solo me acuerdo de todo lo bueno que he vivido rodeada de gente espectacular. Un equipo envidiable… Un auténtico equipazo al que echare mucho de menos! Pero ahora hay nuevos retos, nuevos sueños y hay que luchar por todo ello! Gracias a todos los que han estado ahí… Gracias a todas y cada una de las personas que forman Real Madrid Tv. Gracias a todas y cada una de las personas que forman parte del Real Madrid. #halamadridynadamas jaja ⚽️⚽️⚽️

A photo posted by Lucia Villalon (@lucia_villalon) on Jan 31, 2015 at 3:19am PST

Olvasói sztorik