Nemzetközi foci

MU: tovább harcolnak a Bale-CR7 duóért?

Angol lapok arról cikkeznek, hogy 165 millió fontot ajánl az MU a walesi-portugál párosért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Angol sajtóhírekszerint a Manchester United 165 milliós összeget kínál a Real Madrid sztárpárosáért, Cristiano Ronaldóért és Gareth Bale-ért. Állítólag a vörös ördögök nagy dobásra készülnek nyáron, Louis van Gaal pedig csak minőségi játékosok érkezését forszírozza.

Az elmúlt időszakban mindkét játékost pletyka szintjén gyakorta hozták szóba a Manchesterrel, most pedig a Sky Sports spanyol belső embere, Graham Hunter azt árulta el: az angol együttes továbbra is a duó nyári leigazolásán dolgozik.

– A Unitednél úgy gondolják, van esélyük megvásárolni Ronaldót – mondta Hunter. Az a személyes véleményem, hogy várnunk kell, meglátjuk, mi történik a későbbiekben. Ronaldót biztosan nagy erőkkel csábítják majd, kérdés, ellen tud-e állni a kísértésnek. A portugál játékost ráadásul nem csak a United, de a City is megvásárolná. Ugyanez igaz Bale-re is.

A Daily Express úgy értesült, a két játékosért együtt fizetni a manchesteri együttes 165 millió fontot – a lap szerint a vörös ördögök ekkora kiadást is megengedhet magának.

Olvasói sztorik