Nemzetközi foci

Moniz lehet a Feyenoord edzője

A holland szakember a nyáron távozni készülő Fred Rutten utódja lehet a rotterdami klubnál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Feyenoord vezetői abban állapodtak meg a csapat vezetőedzőjével, Fred Ruttennel, hogy nem hosszabbítják meg a nyáron lejáró szerződését. Ez nem is akkora meglepetés, hiszen a rotterdami klub az AS Roma ellen búcsúzott a második számú európai kupasorozattól, és a bajnokságban is tetemes (húszpontos) a hátránya az éllovas PSV-vel szemben.

A voetbalprimeur.nlnevű oldal már el is kezdte keresni a lehetséges utódokat, több szakember is felvetődött, köztük a Ferencváros korábbi vezetőedzője, Ricardo Moniz is. A holland tréner utoljára a német 1860 Münchent irányította, de hamar elküldték a bajor klubtól.

A holland oldal szerint a Jean-Paul van Gaster, Giovanni van Bronckhorst edzőpáros tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak, de Moniz mellett John Karelse, Alfons Groenendijk, Jan van Dijk, Gert Kruys, Cor Pot, Wim Jansen, Co Adriaanse, Willem van Hanegem és Jos Luhukay nevét is bedobták Rutten utódjelöltjeinek táborába.

A honlapon szavazni is lehet, hogy a szurkolók kit tartanának a legalkalmasabbnak a poszt betöltésére. A voksolóknál eddig Van Hanegem vezet, míg Moniz a negyedik helyen áll.

Olvasói sztorik