Nemzetközi foci

Szurkoló pofozott játékost

Az ausztrál Western Sydney Wanderers fanatikusát évekre kitilthatják a meccsekről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kitiltás a stadionból, sőt további büntetések is várhatnak arra a szurkolóra, aki egyszerűen megpofozta az ellenfél egyik játékosát a Western Sydney Wanderers – Sydney FC ausztrál rangadón. Az élvonal 19. fordulójában, magyar idő szerint szombat hajnalban a két csapat óriási csatáját végül a vendégek nyerték 4-3-ra – már 3-0-ra is vezettek, de a Wanderers innen még egyenlíteni tudott.

Aaron Calver, a vendégek játékosa ezúttal kimaradt a csapat keretéből, de ő is a helyszínen tekintette meg a találkozót. A lefújás után társaival akart ünnepelni, ám miközben csapatához igyekezett, egy szurkoló leszólította őt, mondván, jó barátja az együttes kapusának. Amikor Calver közelebb lépett, a helyi fanatikustól kapott egy maflást, ám szerencsére a rendfenntartók hamar közbe léptek, így nem durvult el a helyzet. A szurkolót előállították a rendőrök.

A meccs után az utcán is több összetűzés volt a két tábor között, több sérültről – volt, akinek a fejbőre szakadt fel, de volt olyan is, akit lábtöréssel vittek kórházba – is beszámoltak a helyi hírek. A szövetség vizsgálatot indított a meccs után történtek miatt.

Olvasói sztorik