Nemzetközi foci

Podolski: nyáron visszatérek Londonba

A 29 éves támadó rövid olasz kitérő után nyáron visszatér az Arsenalhoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A német világbajnok elárulta: nagy valószínűség szerint a hathónapos kölcsönszerződés után nyáron visszatér az Arsenalhoz. Mint ismert, Podolski télen a több játékidő reményében választotta az Inter Milant, ám egyelőre nem úgy alakulnak dolgai Olaszországban, ahogy eltervezte. A 29 éves játékos korábban arról panaszkodott, hogy Arsene Wenger nem mutat elég tiszteletet irányába, a megromlott viszony pedig előmozdította a téli klubcserét.

A támadó véleménye azonban néhány hét leforgása alatt megváltozott. Állítása szerint soha nem volt semmi problémája a francia szakemberrel:

– A dolgok jelenlegi állás szerint nyáron visszatérek Londonba – mondta Podolski a Kickernek. A tárgyalások majd márciusban vagy áprilisban kezdőnek meg, hiszen a szezon már májusban véget is ér. Nagyszerű időket töltöttem Londonban. Annak ellenére mondom ezt, hogy az utolsó fél év sportszakmai szempontból nem éppen volt a legkielégítőbb.

A német játékos úgy érzi, sikeres volt az Arsenalban, ahova szívesen tér vissza.

– Az az igazság, hogy soha nem volt problémám a londoni klub előjáróival, Wengerrel vagy éppen a szurkolókkal. Csodálatos két és fél évet töltöttem Londonban, büszke vagyok arra, hogy németként egy szigetországi klub színeiben magasba emelhettem az FA-kupát, ráadásul a sorozatban jómagam is a csapat hasznára voltam.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik