Nemzetközi foci

Ismét műteni kell Andy Carrollt

Nincs kizárva, hogy a hórihorgas támadó ebben a szezonban már nem lép pályára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kegyetlen a sors, ezt Andy Caroll is jól tudhatja, hiszen másfél éven belül ez a harmadik súlyos sérülése, és megint hónapokat kell kihagynia. A 26 esztendős hórihorgas angol támadónak elszakadt az ínszalag a bal térdében. Carrollt műteni kell, és az orvosok szerint, minimum hat hétig pihenő vár rá. Tehát a West Hamnek sokáig nélkülöznie kell a támadót, sőt az sincs kizárva, hogy pályára sem léphet az idei kiírásban.
Andy Carrollnak ez lesz a harmadik komoly műtétje 18 hónapon belül, tehát közelről sem mondható szerencsésnek, pedig már kezdte visszanyerni a Newcastle-ben nyújtott formáját.
A kalapácsosok vezetőedzője Sam Allardyce is megszólalt.
– Ez egy nagy csapás nekünk, de meg kell birkóznunk ezzel a nehéz helyzettel. A játkosnak is nagyon nehéz, hiszen nincs szerencséje ilyen téren, mert rövid időn belül ez már a harmadik komoly sérülése volt. – mondta Allardyce

Carroll az idei szezonban 14 bajnokin kapott lehetőséget, és ezalatt öt találat fűződik a nevéhez. Könnyen lehet, hogy sem a meccseinek, sem a góljainak a számát nem fogja gyarapítani az idei kiírásban.

Olvasói sztorik