Nemzetközi foci

Súlyos balesetet úszott meg a Bundesliga-játékos

A Paderborn 27 éves játékosa, Christian Strohdiek karambolozott, ám édesanyjával együtt megúszták a balesetet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A német Bild beszámolója szerint szerda este súlyos balesetet úszott meg Christian Strohdiek. A Paderborn 27 éves védője az A33-as közelében vezette Jaguárját, amikor a mellette ülő édesanyjával horrorisztikus balesetet szenvedtek.

– Még mindig sokkos állapotban vagyunk, halálfélelmem volt a baleset pillanatában – mondta a játékos a szerencsés végkimenetelű történtek után.

Strohdiek és édesanyja, az 52 éves Gabriele kisebb zúzósásokkal megúszták az esetet, hála a légzsáknak és a becsatolt biztonsági övnek.

– Több kamiont is megelőztem, majd hirtelen a semmiből egy fekete autó áttért a sávomba, én pedig reflexszerűen elhúztam a kormányt, majd ütköztünk egy teherautóval. A légzsák kinyílt, kiugrottam az autóból és édesanyámhoz siettem. Szerencsére ő is saját lábán tudott kiszállni – árulta el a bekk.

A játékos azóta már Facebook oldalán is üzent a szurkolóknak: „Köszönöm az üzeneteket, édesanyám és én is jól vagyok a körülményekhez képest. Hálás vagyok az őrangyalaimnak, hogy velünk voltak és nem sérültünk meg komolyan.”

Olvasói sztorik