Nemzetközi foci

Dybala: a Barcáról vagy a Cityről álmodok

A Palermo legújabb üdvöskéjét nem érdekli a Manchester United ajánlata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Palermo sztárja, Paulo Dybala huszonegy olasz bajnokin tizenegy gólt lőtt és hat asszisztot jegyzett, teljesítményének köszönhetően pedig felkeltette a Manchester United érdeklődését.

A 21 éves játékos ugyanakkor elárulta: a Barcelonában vagy éppen a Manchester Cityben lenne a legboldogabb.

Az olasz klub elnöke, Maurizio Zamparini bevallotta: kissé megromlott a kapcsolata a játékossal, mivel az argentin támadó egyre többször hangoztatja távozás szándékát. Az elnök ugyanakkor azt is elmondta: játékosát inkább látná szívesen klubot váltani országon belül, mintsem külföldön.

– Sokan érdeklődnek Paulo iránt, mindenki szóbeli tárgyalásokat kezdeményez. Sokkal boldogabb lennék, ha Paulo Olaszországban maradna. Ha már távozásról kell beszélni: inkább adom el a Juventusnak, mint a Manchester Unitednek.

Nincs egy hullámhosszon az elnökkel a 21 éves támadó, aki külföld felé kacsintgat.

– Amikor Playstationnel játszunk, mindig a Barcelonát vagy a Cityt választom. Arról álmodom, hogy egy nap az említett két csapat közül valamelyik mezét magamra ölthetem.

A tehetséges támadó szerint túlzó, hogy árát közel 30 millió fontra becsülik, ám bizonyítani akar.

– Úgy érzem, a piaci értékem túlzás. Sokat kell még fejlődnöm, próbálok csak a játékra koncentrálni és a minél jobb teljesítményre törekszem.

Dybala szerződése 2016-ig érvényes a Palermónál.

Olvasói sztorik