Nemzetközi foci

Khedira: jól döntöttem Ronaldo buliján

A német középpályás szerint tiszteletlenség lett volna kihagyni a portugál szülinapi partyját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sami Kedira továbbra is úgy gondolja, jó döntést hozott akkor, amikor elfogadta Cristiano Ronaldo invitálását a játékos 30. születésnapi bulijára. A középpályás elmondása szerint a tiszteletlenség jele lett volna, ha a meghívás ellenére az Atl. Madridtól elszenvedett vereség után kihagyja az összejövetelt.

Mint ismert, Ronaldo többek között Iker Casillast és Segio Ramost sem hívta meg a bulira, a spanyol játékosok emiatt megsértődtek az Aranylabdásra. Rajtuk kívül, a szurkolók is rossz néven vették, hogy a városi derbin elszenvedett vereség ellenére Ronaldóék önfeledten tudtak szombat este ünnepelni.

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madridnál azon gondolkodnak, hogy megbüntetik a klub azon játékosait, akik sérülésük ellenére részt vettek az ünneplésben. A Király Gárda házirendje szerint sérült játékosoknak tilos bulizni. Luka Modric – az egyik vétkes – már elnézést kért, ám Khedira és James akár súlyos szankció elé is nézet.

Khedira szerint semmi rosszat nem vétett a hétvégi buliban.

– Ha Ronaldo meghív valahova, az részéről is a tisztelet jele – mondta a német középpályás a Bildnek. Igazából ez nem is egy party volt, hanem egy szimpla vacsora. Egy korty alkoholt nem ittam az este folyamán és fél 2-kor már otthon is voltam.

A 27 éves játékos továbbra is aggódik a jövője miatt: szerződése nyáron lejár Madridban, ám nyugtalan, mert végleges döntés még nem született a lehetséges folytatásról.

– Nem igaz, hogy már megegyeztem egy Bundesliga-klubbal. A jövöm továbbra is bizonytalan, minden lehetőségre nyitott vagyok.

Khedira a 2014/15-ös szezonban minden sorozatot figyelembe véve csupán 15 mérkőzésen lépett pályára a Real Madrid színeiben.

Olvasói sztorik