Nemzetközi foci

A Spurs hőse az Arsenal bajnoki címét ünnepelte

A 9 éves Harry Kane még Ágyús-fan volt, hétvégén Spurs játékosként duplázott az Arsenal ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Harry Kane két góljának köszönhetően a Tottenham Hotspur hazai pályán hátrányból fordítva megnyerte a városi rivális Arsenal elleni észak-londoni rangadót az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombati játéknapján.

A vendégek a 11. percben szerezték meg a vezetést a világbajnok német Mesut Özil találatával, ezután azonban “ráültek” az eredményre, a hazaiak pedig Kane vezérletével megfordították a mérkőzést. A Tottenham ezzel a sikerrel megelőzte a tabellán az Arsenalt.


VIDEO Tottenham Hotspur 2 – 1 Arsenal [Premier… by lorddsm

A Spurs 21 éves üdvöskéje tehát tovább ontja a gólokat az 2014/15-ös szezonban, az új szerződés megkötése pedig újabb szárnyakat adott a tehetségnek. Mint ismert az angol labdarúgás nagy csatártehetsége az elmúlt napokban öt és fél évre szóló szerződést írt alá a Tottenham Hotspurrel.

Ugyanakkor az sem titok, hogy a Tottenham legújabb hőse korábban megfordult az Arsenalban. Nem is olyan régen olyan kép látott napvilágot, amelyen a kis Kane az Ágyúsok ifjúsági csapatában pózol. Az Arsenalnak lőtt dupla után aztán újabb fotó szivárgott ki 2004-ből, az akkor 9 éves Harry pedig kedvenc csapatának bajnoki címet ünnepeli.

Azóta Harry véleménye megváltozott a PL csapatokról és többször lenyilatkozta: a Spurs álmai csapata. Hiába, változnak az idők…

Olvasói sztorik