Nemzetközi foci

Eriksen dupla pénzért hosszabíthat

A Tottenham hajlandó megduplázni a dán válogatott középpályás bérét.

Kapcsolódó cikkek

A Tottenham az utóbbi időben komoly intézkedéseket tesz annak érdekében, hogy a csapat fiatal tehetségeit a klubhoz láncolja, és ezzel a jövő csapatát is építse. Kezdődött a fiatal támadó, Harry Kane szerződéshosszabbításával. A fiatal támadó jó formának örvend az idei szezonban, és úgy tűnik, még hosszú ideig az észak-londoni klubot erősítheti, hiszen öt éves szerződést írt alá.
A francia hálóőr, Hugo Lloris következett a sorban, aki szintén hosszú távú kontraktust kapott a klubtól, amit alá is írt.
A Tottenham jelenleg gőzerővel dolgozik azon, hogy a csapat egyik legjobbját, a még mindig csak 23 esztendős Christian Eriksent is hosszú ideig magához láncolja. A dán válogatott jelenleg heti 32 ezer fontot tehet zsebre, de a Spurs ezt az összeget hajlandó lenne megduplázni.
Erre az intézkedésre azért is volt szükség, mert a télen Eriksen felkeltette a PSG, és a Barcelona érdeklődését is, de úgy tűnik, még egy ideig maradhat Londonban.
Jól csinálja a Tottenham, hiszen egy hónapon belül három alapemberével is hosszú távú szerződést köthet, ezzel is gondolva a jövőre.

Olvasói sztorik