Nemzetközi foci

Hivatalos! Cuadrado a Chelsea-ben

Az átigazolási piac utolsó napján Schürrle Wolfsburgba igazolt, helyére Cuadrado érkezett a Fiorentinától.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Skót válogatottat igazolt Bogdán csapata

A skót Barry Bannannel erősített a Bogdán Ádámot is foglalkoztató Bolton Wanderers. Az angol másodosztályú együttes a Crystal Palace-tól szerezte meg a 19-szeres válogatott középpályást. Az átigazolásról a játékos a saját Twitter-csatornáján számolt be.

Öt játékost adhat kölcsön a Newcastle a Rangersnek

A brit sajtó beszámolói szerint öt Newcastle-játékossal erősítheti meg sorait a skót élvonalba igyekvő, a másodosztályban pillanatnyilag második helyen álló Glasgow Rangers. Úgy hírlik, az angol első osztályú klubtól érkezhet a svájci védő Kevin Mbabu, az angol Remie Streete, a szlovén válogatott Haris Vukcic, Gael Bigirimana és Shane Ferguson is.

Salah Olaszországba igazolt

A Sky Italia tényként közli: a Chelsea szélsője, Mohamed Salah csatlakozott a Fiorentinához. A 22 éves egyiptomi szélső a Cuadrado-üzlet részeként került a violákhoz – 18 hónapra kölcsönbe. 2016 nyarán az olaszoknak opciós joguk lesz megvásárolni a játékost. Az átigazolást a Chelsea is megerősítette, hozzátéve, hogy csak a szezon végéig szól a megállapodás.

Fletcher már a West Brom orvosi szobájában

Egybehangzó brit értesülések szerint már csak az orvosi vizsgálatok vannak hátra Darren Fletcher, a Manchester United játékosának klubváltása előtt. A skót középpályás 2003 óta erősíti a Vörös Ördögöket, s karrierje során még sosem játszott más együttesben, ám most úgy tűnik, a West Bromwich Albionnal megtöri klubhűségét.

Az új Gerrard a Tottenhamnél?

A brit Sky Sports értesülései szerint orvosi vizsgálaton vesz részt az angol élvonalbeli Tottenhamnél a Milton Keynes Dons utánpótlás-válogatott játékosa, Dele Alli. A 18 éves középpályás 25 meccsen már 12 gólnál jár a harmadosztályban az idei szezonban. Allit az új Steven Gerrardként emlegetik Angliában, s könnyen lehet, hogy még idén bemutatkozhat a legjobbak mezőnyében, bár egyelőre arról szólnak a hírek, hogy öt és féléves szerződésének első fél évét kölcsönben mostani csapatánál töltené.

Szerb játékossal erősít a Southampton

A Southampton hivatalos oldalán erősítette meg: leigazolták Filip Djuricicset a Benficától, a 23 éves támadó középpályás kölcsönben érkezett a szentekhez. Ősszel, tizenegy mérkőzésen a Mainz színeiben szerepelt a szerb tehetség.

Newscastle-ből igazolt az Inter

Menyasszonya délelőtt kikotyogta, este pedig hivatalosan is bejelentették: Davide Santon kölcsönben az Interben folytatja pályafutását. Opciós joggal az olaszok szezon végén végleg megvásárolhatják a Unitedtől a 24 éves védőt, aki nem mellesleg a milánóiak neveltje.

Hivatalos! Cuadrado Londonban folytatja

Ahogy sejteni lehetett, A. Schürrle távozásával párhuzamosan a londoni kékek bejelentették Juan Cuadrado érkezését. A 26 éves kolumbiai szélső legutóbb a Fiorentinát erősítette, ám a Chelsea csábító szavára nem tudott nemet mondani. A játékos 4,5 éves szerződést kötött az angolokkal. „Nagyon boldog vagyok, és hálás, hogy megkaptam a lehetőséget. Nagyszerű klubhoz kerültem, egy álmom vált valóra a Chelsea-szerződéssel. Remek érzés, hogy a szakvezető hisz bennem” – örvendezett a londoniak friss igazolása.

Hummels nyáron távozhat

Nagyon úgy fest, Mats Hummels nem vált klubot a téli átigazolási időszakban, a Sky németországi forrása szerint a BVB bekkje legkorábban nyáron igazolhat külföldre. Kérőkből bizonyára akkor sem lesz hiány…

Hivatalos! Wolfsburgban folytatja Schürrle

A német klub hivatalos oldalán erősítette meg az átigazolás hírét, a világbajnok támadó a farkasokat választotta. A legfrissebb hírek szerint a német játékos 4,5 évre írt alá, szerződése 2019-ig szól.

Simon Krisztián aláírt Münchenben

A németországi átigazolási piac zárása előtt néhány órával eldőlt, hogy Simon Krisztián a másodosztályú 1860 München csapatában folytatja pályafutását. Az Újpest és a válogatott játékosa hétfőn aláírta szerződését, amely 2018. június 30-ig érvényes.

Gerhard Poschner sportigazgató elmondta, hogy honfitársunk egy ideje már a müncheniek látókörében van. A támadó középpályásra a pálya közepén és a szélen is van a széleken is számíthatnak, megfelelő a sebessége, és érzi a kaput.

Schürrle a Wolfsburgé

Brit sajtóhírek szerint André Schürrle aláírt a Wolfsburghoz, és 4,5 fél évre kötelezte el magát a csapatnál. A hírt egyelőre az érintett felek nem erősítették meg, ugyanakkor a Sky Sports mellett a Bild is bejelentette az átigazolást. A Sky Sports értesülései szerint Schürrle távozásával párhuzamosan jelentik be Cuadradó érkezését a Chelsea-nél.

MU-játékos a Palace-nál

A Manchester United játékosa, Wilfried Zaha öt és fél éves szerződést kötött a Crystal Palace együttesével. A 23 éves szélső nem idegen környezetbe érkezik, hiszen az elmúlt két évet már a csapatnál töltötte, igaz, csak kölcsönben. A Crystal most végleg megszerezte a játékost.

Khedira angol klubokkal tárgyalt

A spanyol fociszakértő, Guillem Balague elárulta: Sami Khedira tárgyalásokat folytatott néhány angol klubbal, de anyagi kérdésekben nem tudtak dűlőre jutni. „Mennyit akarsz?” – Balague elmondása szerint ez volt a kérők reakciója Khedira fizetés-igényére.

Eto’o egy hét után távozhat

Samuel Eto’o alig egy hete igazolt az Evertontól a Sampdoriához, ám úgy tűnik, napjai meg vannak számlálva az olasz csapatnál. Állítólag a rutinos gólzsák nem találja a közös hangot Sinisa Mihajlovic vezetőedzővel, ezért a mai tréningen nem is vett már részt.

Támadót igazolt a Juve

Az AC Milan 30 éves játékosa, Alessandro Matri legutóbb a Genoát erősítette, ahol 16 bajnokin 7 gólt szerzett. A támadót ismét kölcsönadta a Milan, aki így tavasszal a Juventust erősíti, ahol egyébként 2011 és 2013 között két bajnoki címet is bezsebelt.

Gomis nem megy sehova

Nagyon úgy tűnik, Bafetimbi Gomis nem igazol sehova és marad a Swansea-ben, pedig a West Ham és a QPR is élénken érdeklődött iránta. A játékos elmondása szerint boldog jelenleg klubjánál. Csapattársa, Wilfried Bony eligazolt a Cityhez, így vélhetően a 29 éves támadó több játékidőhöz jut tavasszal. Gomis Twitter-csatonáján azt írta: hisz a csapatban.

Mikor jelentik be Schürrlét?

A német átigazolási piac 18 órakor zár, így Wolfsburgnak nagyon rövid időn belül meg kell állapodnia Schürrlével és a Chelsea-val, ha tavasszal azt akarják, hogy a világbajnok a farkasokat erősítse.

Giovinco már most a Torontóban folytatja

Sebastian Giovinco, a Juventus játékosa a tervezettnél hamarabb, a szezon vége helyett már most csatlakozik az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Toronto FC-hez. Részletek itt.

Olasz riválistól igazolt a Roma

A Cagliari támadója, Victor Ibarbo is klubot váltott az átigazolási piac zárónapján. A 24 éves kolumbiai játékos kölcsönben az AS Románál folytatja karrierjét.

Yakubu Aiyegbeni a Readingben folytatja

A klub hivatalos honlapja is megerősítette: Yakubu Aiyegbeni két év – kínai, majd katari próbálkozás után – visszatér a Premier League-be. A nigériai támadó csapat nélkül volt, Angliában korábban többek között megfordult Portsmouth-nál, az Evertonnál és a Blackbournnél is.

Paletta is a Miláné

Ahogy azt a reggeli órákban már sejteni lehetett: Gabriel Paletta is aláírt Milánóban, a 28 éves, 4-szeres olasz válogatott védő 2018-ig kötelezte el magát a San Siróban. Luca Antonelli mellett Paletta a klub második mai igazolása.

Salah a Fiorentináé

Mohamed Salah átment az orvosi vizsgálaton, így csatlakozhat a Fiorentinához. A violákkal 18 hónapos kölcsönadási szerződésben egyezett meg a Chelsea. A 22 éves egyiptomi játékos átigazolása újabb bejelentéseket eredményezhet. Hamarosan aláír Cuadradó a Chelsea-hez, Schürrle pedig a Wolsburghoz?

Walcott: stresszes nap a mai

The Walcott bevallotta: élvezettel kíséri végig az átigazolási piac utolsó napját és figyelemmel követi a fejleményeket: „Nézem a híreket és a pletykákat. Az hiszem, ez a legstresszesebb időszak a labdarúgók életében. Elhiszem, hogy sokan nagy élvezettel követik nyomon az eseményeket, de a játékosok sokkal feszültebbek, percről-percre változik a helyzet a piacon. Nem szabad elfelejtenünk: a labdarúgók karrierjéről van szó.”

Német játékos a Leicesternél

A 30 éves Robert Huth a Stoke City helyett a szintén angol élvonalbeli Leicester Cityhez került kölcsönbe.

Megszólalt a Wolfsburg Schürrle-ügyben

Klaus Allofs, a Wolfsburg sportigazgatója nyilatkozott Andre Schürrle lehetséges leigazolásáról: „Rajta van a listán, ezért még van egy kis időnk. A Chelsea engedélyezte a tárgyalásokat, mindent megteszünk azért, hogy André hozzánk igazoljon. Ugyanakkor tudni kell: vannak pénzügyi határaink.”

Arda Turan Manchesterben?

A Daily Star úgy tudja, az átigazolási piac utolsó napján távozik az Atl. Madridtól Arda Turan, aki iránt élénken érdeklődik a Manchester United. A Galatasaray korábbi játékosát a Liverpool és az Arsenal is vinné, akiért 22 millió fontot kérnek a spanyolok.

Schürrle már regisztrált

Németországban a játékosoknak regisztrálniuk kell a szövetségnél, ha a tavaszi szezonban is pályára akarnak lépni a Bundesligában. A listára hétfő 12 óráig lehet feliratkozni, a legfrissebb hírek szerint pedig André Schürrle neve is szerepel már a regisztráltak között. Hamarosan bejelentik érkezését a Wolfsburgnál.

Újabb Milan-igazolás

Az AC Milan bejelentette Luca Antonelli érkezését a Genoától. A 27 éves balszélső 2018-ig írt alá Milánóban és a 31-es mezt választotta.

A kutyát is érdekli…

Angliában az átigazolási piac utolsó napja.

Schürrle már Németországban?

Andre Schürrle édesapja már Wolfsburgban tartózkodik, a Bild fotósa a csapat edzőkomplexumánál szúrta ki a világbajnok hozzátartozóját és ügynökét, Ingo Haspelt. Hamarosan érkezik a támadó is?

Örülnek a Spurs-fanok – Kane hosszabbított

A Tottenham Hotspur legnagyobb csillaga, Harry Kane nem igazol télen sehova, sőt! Új szerződést kötött klubjával, a 21 éves támadó újabb 5,5 évre írt alá. Korábban a Real Madrid élénk érdeklődéséről lehetett hallani.

Parma-védő a Milanban

A Sky Sports értesülései igaznak bizonyultak, Gabriel Paletta a Parmától az AC Milanba igazol. A 28 éves, 4-szeres olasz válogatott védő sikerrel vett részt az orvosi vizsgálaton, már csak az aláírás hiányzik szerződéséből.

Kevin De Bruyne és Hummels Manchesterben?

A Daily Express úgy tudja, a Manchester United az átigazolási piac utolsó napján csapna le Kevin De Bruyne-re és Mats Hummelsre. A két játékost a januári holtszezonban gyakorta hozták szóba a vörös ördögökkel, ám az érintett feleknek nem sikerült a tárgyalásokban egyről a kettőre lépniük. A 23 éves belga játékos lenyűgöző formát mutat a Bayernt verő Wolfsburgban, a német bekk pedig régóta keresi a kiutat Dortmundból. Angol sajtóhírek szerint a duóért 67 millió fontot fizetne a Manchester.

Real-játékos Angliában?

A spanyol El Confidential értesülései szerint az Arsenal és a Liverpool is tovább harcol Asier Illarramendi aláírásáért. A középpályás alig kap lehetőség a Real Madridnál, aki a több játékidő reményében távozni akar. A Királyi Gárda 24 millió euró alatt nem válna meg játékosától. Ancelotti így nyilatkozott a mellőzött középpályásról: „Illara a Realhoz tartozik, továbbra is bízunk benne. Fontos játékos az öltözőben.”

Schürrle mégsem igazol Németországba?

Bár korábban több portál is arról számolt be, hogy közeledtek az álláspontok az angol Chelsea és a német VfL Wolfsburg között André Schürrle szerződtetésének ügyében, úgy tűnik, semmi sem lesz az üzletből. Részletek ITT.

Varane a Chelsea-ben?

A Daily Mail legfrissebb információi szerint a Chelsea továbbra is harcol Raphaël Varane játékjogáért. A bekk leigazolását hosszú ideje forszírozza Jose Mourinho, aki korábban felfedezte a francia bajnokság nagy tehetségét, majd Madridba csábította.

Cuadrado közel a Chelsea-hez

Hamarosan hivatalosan is bejelenthetik Juan Cuadrado leigazolását a Chelsea-nél. A londoni kékek egyelőre nem jelentették meg a Fiorentina középpályásának érkezését. A Sky Sports értesülései szerint hamarosan pont kerülhet az ügy végére, sanszos, hogy Mohamed Salah – a transzfer részeként – kölcsönben a violáknál folytatja.

Brazil védő Manchesterben?

A The Sun értesülései szerint a Manchester United 35 millió fontos ajánlatot tett a PSG brazil tehetségéért, Marquinhosért. Korábba beszámoltunk arról, hogy a 20 éves tehetséget kinézte magának a vörös ördögök holland szakvezetője, a játékos pedig távozni akar.

Januzaj kölcsönben távozhat?

A Manchester Evening News értesülései szerint Adnan Januzaj kölcsönben az Evertonhoz kerülhet az átigazolási piac utolsó napján. Korábban Louis van Gaal azt nyilatkozta: sem kölcsönben, sem pedig végleg nem távozhat a 19 éves belga tehetség. Vajon a liverpooli nyomásnak engednek?

Átigazolás határidők:

Hétfőn több országban is bezárul a piac: Németországban este 18 óráig, Olaszországban 23 óráig, míg Franciaországban, Hollandiában és Angliában éjfélig, Skóciában pedig hajnali egy óráig igazolhatnak a csapatok. Spanyolországban péntek este bezárt a bazár. A magyar piac február 23-án zár. A részletes lista itt tekinthető meg.

Olvasói sztorik