Nemzetközi foci

Döntetlennel zárult a csúcsrangadó

Nem bírt egymással a Chelsea és a City, Mourinho nem ment el a sajtótájékoztatóra.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton este 1-1-es döntetlennel ért véget a Chelsea-Manchester City csúcsrangadó a Premier League-ben. A Stamford Bridge-n rendezett összecsapáson az eltiltott Diego Costa helyén a francia Loic Remy kezdett. A Londonba nyáron érkező csatár élt is lehetőséggel, és a 41. percben Hazard szép beadása után megszerezte a vezetést a Chelsea-nek. Mourinho csapata azonban nem örülhetett sokáig, ugyanis Courtois hibáját követően David Silva egyenlített a 45. percben.

A második félidő nem hozott a vártnak megfelelő magas színvonalú játékot, inkább unalmas, biztonsági futballt. Ennek megfelelően több gól már nem is esett, így maradt az 1-1-es végeredmény. A rangadó után tehát megmaradt a Chelsea öt pontos előnye a táblázat élén. A találkozó kórinkájához tartozik, hogy Frank Lampard ellenfélként tért vissza a Stamford Bridge-re, amelynek köszönhetően elég vegyes fogadtatásban részesült, a hazai nézők többnyire kifütyülték a korábbi ikont.

Érdekesség, hogy a hazaiak menedzsere, José Mourinho nem ment el a találkozó utáni sajtótájékoztatóra. A portugál trénert múlt szerdán 25 ezer fontos büntetéssel sújtotta az FA, miután a Southampton elleni bajnoki mérkőzés után dühében élesen kritizálta a játékvezetőt és az angol médiát. Mourinho láthatóan ezúttal sem volt elégedett a sípmester ténykedésével, így bizonyára jobbnak látta, ha segítőjét, Aitor Karankát küldi el nyilatkozni.

Olvasói sztorik