Nemzetközi foci

Egerek az Old Traffordon

A Manchester Unitednél már nem először fordult elő, hogy problémák vannak a rágcsálokkal.

Kapcsolódó cikkek

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Daily Mailértesülései szerint a Manchester United kártevőproblémákkal küzd. Kicsit részletesebben, egerek szállták meg az Old Traffordot. A hivatalos jelentések szerint több étkezdében, és büfében sem a higiéniai előírásoknak megfelelően történik az ételek tárolása, ezért szaporodhattak el az állatok. Persze az sem segít a helyzeten, hogy a létesítmény egy csatornarendszer mellé épült.

Érdekes, hogy a vörös ördögöknél nem először okoznak problémát a rágcsálók, sőt mondhatni, hogy ez már évtizedes gond az Álmok Színházában. 2012-ben a West Ham elleni bajnokin kellemetlenkedtek az egerek, hat évvel ezelőtt pedig a Burton elleni FA-Kupa összecsapáson zavarták a játékot.
A klub szóvivője elmondta: – A Manchester United mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megszűnjön ez a probléma. Hetente ellenőrizni fogjuk a vendéglátóhelységeket, és szigorú intézkedéseket rendelünk el.
Az angol lap úgy tudja, hogy ez nem csak Manchesterben van így, hanem szétnézhetnének a Stoke City, vagy a Tottenham háza táján is. Továbbgörgetve az ügyet a Daily Mail szerint szinte egyik angol stadion sem felel meg a higiéniai előírásoknak, például a Liverpoolnál a büfék tisztaságával van gond.

Olvasói sztorik