Nemzetközi foci

Ronaldo gyémánt-cipővel ünnepel

A háromszoros Aranylabdás klasszis gyémánttal kirakott cipőt kap a Nike-től.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

C. Ronaldo hétfő este harmadik alkalommal gyűjtötte be karrierje során az Aranylabdát, a portugál klasszis a szavazatok 37,66%-át gyűjtötte be, megelőzve Lionel Messit (15,76%) és Manul Neuert (15,72 %).

A győztes sztár így nyilatkozott:
– Hihetetlen pillanat az életemben, hogy harmadszor vehettem át az Aranylabdát. Elmondhatatlanul boldog vagyok és büszke, hogy ismét hozzám került a díj. Arra ösztökél, hogy minden nap jobb és jobb játékossá váljak. Köszönöm mindenkinek, aki szurkolt nekem, köszönet a családomnak, a Real Madridnak és a portugál nemzeti válogatottnak.

Ronaldo egyik fő szponzora, a Nike azóta már bejelentette, hogy 2014 legjobb játékosa egyedi gyártású cipőt kap és Cé gyémánttal díszített csukával villoghat a pályán, hogy méltóképpen ünnepelhesse harmadik győzelmét.

A lábbelit a Mercurial CR7 Rare Gold névre keresztelték, egyedül Ronaldo húzhatja lábára a csütörtöki az Atlético Madrid elleni Spanyol Kupa-visszavágón – ahol a Király gárdának kétgólos hátrányból kell fordítani. A futballtörténelem során először fordult elő, hogy egy cipőbe mikro-gyémántokat építsenek.

Olvasói sztorik