Nemzetközi foci

Juve: Három érkező, két távozó

Az olasz rekordbajnoknál Sneijdert, Rolandot, és Netot is Torinóba csábítanák.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A calciomercato.com információi szerint, a Juventusnál is nagy erőkkel munkálkodnak azon, hogy megerősítsék a csapat keretét. Talán ez rá is fér, hiszen az idei szezonban már nem sziporkázik úgy az együttes, ahogy azt az előző kettőben tette. Az olasz rekordbajnok úgy tűnik, nem akar zsákbamacskát venni, hiszen a három kiszemelt közül ketten már játszottak Olaszországban, egy pedig jelenleg is ott játszik.

Az Öreg Hölgy szeretne két volt Inter játékost is megszerezni. Az első Wesley Sneijder lenne, aki Bajnokok Ligáját is nyert a Nerazzurrival, és jelenleg a Galatasaray labdarúgója. A holland válogatott középpályás azonban elvágyódik a törököktől, tehát vélhetőleg rajta nem fog múlni az üzlet, sokkal inkább a felkínált pénz összegén. A tranfermarkt.de nevű német szaklap szerint, Sneijder piaci értéke 18 millió euró körül mozog. A másik játékos a Porto védője, Rolando lenne. A 29 esztendős portugál hátvédnek vannak Serie A-s tapasztalatai, hiszen előbb az Inter, majd a Napoli együttesében is futballozott.

A harmadik név a kalapban a Fiorentina brazil kapusa, Neto. Érdekes, hogy 25 esztendős hálóőrnek nyáron lejár a szerződése, tehát akkor ingyen megszerezhetné a Juve, de vélhetőleg nagy harc lenne a játékos kegyeiért, ezért a torinóiak beelőznének mindenkit. A firenzeieknél Neto stabil kezdőnek számít, a Juventusnak meg lassan fel kell készülni a Buffon utáni időszakra. Mindenesetre jó igazolás lenne, és egy eurójába nem kerülne a bajnokság jelenlegi éllovasának, mert Sebastian Giovinco, és Marco Storari játékjogát adnák cserébe. Ez a Fiorentinának sem jönne rosszul, hiszen így két játékost is kapna, ellenben nyáron ez nem így lenne.

Olvasói sztorik