Nemzetközi foci

Xavi: Ezt megszívtuk!

A katalánok csapatkapitánya igazságtalannak tartja a CAS döntését, de nem pánikol.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint az ismeretes, a CAS elutasította a Barcelona fellebbezését, és kiszabták a büntetést, aminek értelmében a katalánok 2015-ben eladni eladhatnak, de igazolni nem igazolhatnak játékost. A gránátvörös-kék klubnál természetesen sem a játékosok sem a vezetők nem tartják igazságosnak az ítéletet.
Ez az ügy még áprilisban kezdődött, amikor a FIFA megbüntette a Barcelonát, mert a klub több fiatal játékost is az előírásoknak nem megfelelően igazolt le. A döntés elhúzódott és már mindenki úgy gondolta megúszhatja pénzbüntetéssel a spanyol sztárcsapat, de végül nem így lett.

A katalánok csapatkapitánya Xavi elmondása szerint, ezt megszívták. – írja a goal.com.- Sajnos ezt megszívtuk, a klubnál mindenki sokkal enyhébb büntetésre számított, hiszen nincs olyan együttes a világon, amelyik annyi figyelmet fordít az utánpótlására és a fiatal játékosaira, mint a Barcelona – kezdte Xavi.
A gránátvörös-kékek ikonja elmondta, hogy nincs világvége, mert nagyon erős csapatuk van.
– Olyan futballisták játszanak a klubban, mint Messi, Neymar, vagy Luis Suarez, ezért nincs mitől félnünk. A fiatal játékosaink is jól teljesítenek, Munir és Sandro rugdossa a gólokat. Tény, hogy nem lesz könnyű évünk, de nem engedhetjük meg magunknak, hogy trófea nélkül zárjunk. Megvan még az esélyünk, hogy utolérjük a Real Madridot, egységes a csapatunk. – fejezte be Xavi.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik