Nemzetközi foci

Klubján trollkodott Murphy

A Blackpool játékosa, Jacob Murphy trollt csinált klubjából Twitteren.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Blackpool vizsgálatot indított el játékosa, Jacob Murphy ellen, aki a Rotherham elleni bajnoki meccsel előtt kínos üzenetet tett közzé Twitter csatornáján.

Murphy a Norwich City kölcsönjátékosaként szerepel jelenlegi klubjában, a csapat pedig nagyon gyenge őszt produkált, jelenleg az angol másodosztályú tabella utolsó helyén foglalnak helyet.

A 19 éves szélső a gyenge szereplést humorral próbálta oldani, és egy olyan selfiet osztott meg magáról és csapattársáról, Donervon Daniels, amihez a következő kommentárt csatolta: „Ki fogunk kapni. Megint.”

A Blackpool végül 1-1-es eredményt ért el hazai pályán, a törölt kép persze hamar kiszivárgott, a klub pedig megkezdte a belső vizsgálatot. A fotó miatt Murphy azóta már bocsánatot két csapattársaitól, az edzői stábtól, a szurkolóktól és mindenkitől, akit megbántott, de vélhetően büntetéssel néz szembe. A játékos üzentében az írta: a fotó közzététele ostoba, amatőr dolog volt, és nagyon megbánta a történteket. Felmentette a képen szereplő csapattársát a felelősség alól, akinek elmondása szerint nem volt semmi köze az esethez.

A Blackpool menedzsere, Lee Clark elmondta: nagyon csalódott a történtek miatt, a belső kivizsgálás után döntenek a játékos sorsáról.

Olvasói sztorik