Nemzetközi foci

Beteg gyermekeket lepett meg az Arsenal

Karácsonyi ajándékokat kaptak a betegek, ám az egyik kisfiú a Liverpooolt várta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az ünnepek előtt nagyon gyakori, hogy a futballisták különböző formákat választanak arra, hogy segítsenek, ahol tudnak. Az Arsenal játékosai az idei karácsony előtt az észak-londoni Royal ingyen-klinikán látogattak meg a beteg gyermekeket, akiket az ünnep közeledtével ajándékokkal is megleptek. A játékosoknak a kórházban döntő mértékben sikerül mosolyt csalniuk a gyerkőcök arcára.

A csapatból többen is megjelentek a klinikán, így Aaron Ramsey, Alex Oxlade-Chamberlain, vagy éppen Mesut Özil is bőszen osztotta meg a boldog percek pillanatait a közösségi média felületein a csütörtöki találkozó után.

Ugyanakkor nem minden kisfiú volt elragadtatva az Ágyúsok látogatásától, Chamberlain a következő történetet osztotta meg Instagram oldalán: „A nap egyik legjobb pillanata az volt, amikor az egyik kisfiú azt mondta nekünk: nem szeretem az Arsenalt, nem jöhetnének inkább Liverpool játékosok?” A lenti kép tanúsága szerint a csalódott kisfiú egy kép erejére sem tudott úgy tenni, mintha örülne az Arsenal sztároknak.

Olvasói sztorik