Nemzetközi foci

Ödegaard a Pool után az Arsenallal készül

A norvég tini Liverpool után Londonba utazott. Olyan klubot választana, ahol az első csapatnál számítanak rá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Mail értesülései szerint a norvég csodagyerek, Martin Ödegaard azok után, hogy az elmúlt hetet a Liverpoolnál töltötte, már az Arsenalnál készül. A 15 éves tehetség állítólag azért döntött az Ágyúsok mellett, hogy a klubokat közelről szemügyre véve tudja meghozni a legjobb döntést.

A Strömsgodsed IF játékosa az elmúlt hetet a Liverpool melwoodi edzőközpontjában töltötte, sokan pedig tudni vélték, hogy a fiatal titán a Real Madridot megkerülve a vörösökkel meg is egyezik. Brit sajtóhírek szerint Brendan Rodgerst lenyűgözte Ödegaard teljesítménye, valamint Kolo Toure is megjegyezte az edzések után: „Martin nagyon jó”. A Daily Mail úgy tudja, a pozitív impulzusok ellenére a fiatal titán Londonba utazott, hogy az Ágyúsok edzésein is megmutassa magát.

Mindezek mellet a norvég csillagot továbbra is csábítja a Manchester United, az Ajax és a Real Madrid. A lap szerint Ödegaard azt a klubot preferálja, ahol a legtöbbet tud fejlődni és ahol legrövidebb időn belül az első csapatnál számítanák rá.

Mint ismert: Ödegaard december 17-én tölti be 16. életévét, így a FIFA-szabályzatnak megfelelően ezt követően írhat alá külföldi gárdához.

Olvasói sztorik