Nemzetközi foci

Liverpooli triót venne az Inter

Nagybevásárlást terveznek Milánó kék-fekete felén a télen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Inter vezetősége megelégelte a csapat gyenge teljesítményét és első lépésként, menesztették Walter Mazzarrit és helyette Roberto Mancinit nevezték ki vezetőedzőnek. Valószínűleg jó választás volt, hiszen Milánóban nem idegen név került a kispadra. Roberto Mancini idején az Inter egyeduralkodónak számított Olaszországban. Feltehetőleg ezt az állapotot szeretnék megközelíteni. A régi-új olasz tréner kijelentette, hogy az a cél, hogy csapata kiharcolja a BL indulást, ehhez a legrosszabb esetben harmadik helyen kéne zárni a 2014/2015-ös szezont a Seria A-ban. Ez nem lesz egyszerű, hiszen jelenleg a tizenegyedik pozíciót foglalják el.

A megoldás tehát a keret megerősítése, amihez már a vezetőség hozzá is látott. Az együttes igazgatója, Piero Ausilio a helyszínen tekintette meg a Leicester City – Liverpool bajnoki mérkőzést, ahol a vendégek 3-1-re nyertek. Persze nem az angol klímáért utazott oda, hanem, hogy szemügyre vegyen három Liverool játékost, Glen Johnsont, Fabio Borinit és Lucas Leivat. A goal.com információi szerint, a kék-feketék januárban mind a három labdarúgót szeretnék leigazolni. Glen Johnson nem hosszabbított a vörösökkel, Fabio Borini pedig jobbára csak a padot koptatja, ezért minden esély megvan, hogy Olaszországba csábítsák őket. Lucas Leiva már keményebb dió. A 27 éves brazil középpályás már 2007-óta a Liverpool szolgálatában áll, és ha nem is meghatározó játékosa a csapatnak, de rendszeresen játszik. Persze mint tudjuk, van az a pénz…

A transfermarkt.de nevű német oldal információi szerint Johnson 10 millió eurót, Borini 8,5 millió eurót, Lucas Leiva pedig 14 millió eurót ér. Persze az angol szélsővédőt a töredékéért el lehet vinni, hiszen nyáron lejár a szerződése, míg Borini vételárából valószínűleg engedni is hajlandó lenne a Liverpool.

Olvasói sztorik