Nemzetközi foci

Szerelmi háromszög belga módra

De Bruyne exe a romantikus Courtois-t választotta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Immáron hivatalos, hogy a Chelsea jelenlegi kapusa, Thibaut Courtois egyik legjobb barátja, Kevin De Bruyne ex-barátnőjével alkot egy párt.

Courtois tavaly került belga lapok címlapajára, miután honfitársa párjával, Caroline Lijnennek kezdett el randizni. Korábban Caroline és De Bruyne három évig alkottak egy párt. A felek mindezidáig hallgattak a szerelemi háromszögről, ám a napokban Caroline megszólalt.

– Kevin egy napon bevallotta nekem, hogy a legjobb gyerekkori barátnőmmel volt viszonya, miközben párkapcsolatban éltünk. Ennek ellenére adtam neki egy utolsó esélyt, de viszonyunk soha nem lett már a régi – magyarázta a 21 éves Lijnen.

– Ezt követően Madridba utaztam – ekkor Courtois itt védett kölcsönben – aztán valami csodálatos dolog történt. Thibaut olyat tett velem, amit az elmúlt három évben sohasem élhettem át. Bármiről beszélgethettem vele, sőt még nagyon finom vacsorával is meglepett. Kevin sohasem tett volna ilyet értem – árulta el a Wolfsburg középpályása helyett a Chelsea kapusa mellett döntő Caroline.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik