Nemzetközi foci

Khedira mégis marad Madridban?

A középpályás állítása szerint nem tárgyalt az MU-val és az Arsenallal, mivel boldog Madridban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A német világbajnok az őszi szezonban alig kap lehetőséget a Real Madridnál, távozása pedig hosszú hónapok óta téma a világsajtóban. Mint ismert, a 27 éves középpályás a vébé után nem fogadta el a spanyolok által kínálat szerződés-hosszabbítást, kontraktusa pedig jövő nyáron lejár. Ha a Királyi Gárda pénzt akar a világbajnokért, télen meg kell válnia tőle.

Khedira legfrissebb nyilatkozatában azt mondta: nem igaz, hogy szóban megegyezett volna az Arsenallal vagy a Manchester Uniteddel. A játékos azt is elárulta, hogy szóbeli tárgyalásokat sem folytatott egyik klubbal sem. A 27 éves középpályás ügyében akár váratlan fordulat is előállhat, könnyen elképzelhető, mégis marad Madridban.

– Egy csapattal sem tárgyaltam az elmúlt időszakban, boldog vagyok Madridban – mondta a német a Kickernek. A múltban soha nem gondoltam a távozásra, és ez most sincsen másképp. A Real Madrid egy nagyszerű csapat, nincs semmi okom azt mondani, hogy távozni akarok, vagy távoznom kellene.

Khedira ősszel csupán négy mérkőzésen léphetett pályára a Real Madrid színeiben, és mindannyiszor csereként számolt vele Carlo Ancelotti.

Olvasói sztorik