Nemzetközi foci bajnokok ligája

Pellegrini nem érti, miért blokkolnak le

A Manchester City vezetőedzője szerint még nem lehetetlen a továbbjutás, de meg kell találni a problémák okát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Manchester City menedzsere, Manuel Pellegrini elismerte, hogy valamiért a sztárokkal teletűzdelt csapata a európai kupasorozatokban leblokkol.

A Premier League címvédője a második vereségét szenvedte a Bajnokok Ligája csoportkörében szerdán. Ez azért jelent problémát, mert mindössze két pontot tudnak felmutatni az angolok négy meccs alatt. Ezzel a szerepléssel az E-csoport utolsó helyén tanyáznak, ami elég méltatlan hely.

Legutóbb, az elején a csoportutolsónak kikiáltott CSKA Moszkva győzte le Agüeroékat, ráadásul az Etihadban (2-1). Mind a két találatot Seydou Doumbia szerezte, míg a manchesteri részről, csak Yaya Touré tudott válaszolni.

– Jó csapatunk van, ezért sem értem, hogy miért érünk el ilyen eredményeket a Bajnokok Ligájában. Nagyon sok dolgot kell megvizsgálni, hogy megértsük azt, miért ilyen alacsony a teljesítmény. – mondta Pellegrini.

A Manchester City a BL-ben az AS Roma otthonába látogat, majd a Bayern München elleni mérkőzés következik.

– Még maradt matematikai esélyünk továbbjutni a csoportból és mindent meg kell próbálni, de először a bajnokságban kell legyőzni a QPR-t. Utána lesz egy hét szünet a válogatott mérkőzések miatt, ahol megpróbáljuk kielemezni a problémát. Mégegyszer mondom nem lehetetlen a továbbjutás. – fejezte be Pellegrini.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik