Nemzetközi foci

Balotelli nem rendezhet karácsonyi bulit

Gerrard félti Balotellitől a karácsonyi partit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Minden bizonnyal a tömeges és botrányos lerészegedéstől félve Steven Gerrard csapatkapitány megtiltotta Mario Balotellinek, hogy megrendezze a Liverpool karácsonyi ünnepségét.

A Sun beszámolója szerint a Vörösök 24 éves olasz támadója nagylelkűen felajánlotta, hogy az év végi partin ő fog gondoskodni az italról, az ételről és a hangulatról. Gerrard azonban rögtön közbelépett, és ragaszkodott ahhoz, hogy – nyilvánvalóan pusztán a hagyományőrzés nemes gondolatától vezérelve – idén is a csapatkapitány szervezze a karácsonyi ünnepséget. A 34 éves klublegenda márpedig egy kellemes, nyugodt vacsorát képzelt el, nem pedig “ereszd el a hajam” bulit. “Jól fogják érezni magukat, de anélkül, hogy bármi ostobaság történne” – idéz a lap egy, a klubhoz közelálló forrást.

Balotelli azonban egy cseppet sem keseredett el a visszautasítástól, máris bejelentette, hogy így legalább több pénze marad az év végi parti megrendezésére.

Gerrard sem volt mindig ilyen visszafogott és megfontolt: hat éve ő maga is verekedésbe keveredett egy liverpooli bárban, miután összeveszett a zenén(!) egy másik vendéggel. A bunyóból bírósági ügy lett, a futballistát végül felmentették a testi sértés és a garázdaság vádja alól, önvédelemnek minősítve az esetet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik