Nemzetközi foci

Belga tehetség igazolhat Angliába

Angol topklubok nézték ki a PSV-t erősítő Zakaria Bakkalit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szigetországi sajtóhírek szerint a Manchester United, az Arsenal, a Chelsea és a Liverpool is Hollandiából igazolna, kiszemeltjük pedig a PSV-t erősítő Zakaria Bakkali.

Az óriási tehetségnek tartott 18 éves szélső azután került a topklubok figyelmébe, hogy a játékos leszögezte: nem hajlandó meghosszabbítani szerződését a hollandoknál. Ennek eredményeként a PSV szakvezetője, Phillip Cocu kitette belga játékosát a keretből, aki csak az U21-es csapat edzéseit látogathatja. Bakkali az előző szezonban tizenhat felnőtt mérkőzésen három gólt jegyzett, idén viszont nem kapott lehetőséget.

A 18 éves tehetség legszívesebben külföldre igazolna, és abban bízik a lehetséges transzfer már januárban, de legkésőbb nyáron összejöhet. Kérőkben persze nincs hiány. A fent említett angol érdeklődők mellett az Inter és az Atl. Madrid is gyorsan lecsapna Bakkalire. A fiatal titán már a belga felnőtt válogatottban is bemutatkozott, sokan biztosra veszik, hogy rövid időn belül követi honfitársait, Eden Hazard-t, Kevin Mirallast és Marouane Fellainit a PL-be.

Olvasói sztorik