Nemzetközi foci

Megizzad Barkley aláírásáért a City

A kiváló anyagi helyzetben lévő Everton menedzserét, Roberto Martinezt nem érdekli a nagy klubok ajánlata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár a Manchester City mellett már a szintén angol Chelsea is bejelentkezett az Everton tehetséges középpályásáért, Ross Barkley-ért, a klub menedzsere, Roberto Martinez egyáltalán nem aggódik, hogy elvesztheti együttese egyik legjobbját.

A szakvezető a Liverpool Echo című lapnak elmondta, tisztában van vele, hogy egy City szintű csapat bármit megengedhet magának, ám az, hogy ők nincsenek lépéskényszerben, sokat változtat a helyzeten.

– Minden adott a Citynek és a hozzá hasonló kluboknak az átigazoláshoz. Azonban nagy különbség, hogy egy év van hátra az adott játékos szerződéséből, vagy öt – jegyezte meg Martinez azzal kapcsolatban, hogy Ross Barkley nyáron újabb négy évvel hosszabbította meg szerződését. – Az sem mellékes, hogy mi nem akarjuk őt eladni. Kiváló anyagi helyzetben vagyunk, ezt az előző átigazolási időszakban is bizonyítottuk, most minden csak a fociról szól a csapatnál. Ez megnyugvással tölt el, hiszen tudom, hogy minden játékosom csak a játékra koncentrál, így pedig kellő mértékben fejlődik.

A Goal.com portál értesülései szerint a Manchester City és a Chelsea is 40 millió font körüli összegért szeretné megszerezni a húsz éves Barkley-t, ám ez az átigazolási díj eddig nem hatotta meg Roberto Martinezt.

Olvasói sztorik