Nemzetközi foci

A holland csodagyerekre hajt Louis van Gaal

A Manchester United menedzsere minden erővel Daley Sinkgraven leigazolásán dolgozik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Továbbra is nagy találgatások övezik a csodagyerekként emlegetett Daley Sinkgraven esetleges téli klubváltását. A brit Mirror nemrég arról írt, több klub, köztük a Manchester United, a Liverpool, a Barcelona, a Real Madrid és a Bayern München is komolyan érdeklődik a Heerenveen 19 éves holland játékosa iránt.

A lap most ismét saját információira hivatkozva azt írja, a MU szakvezetője, Louis van Gaal mindent megtesz annak érdekében, hogy megelőzze riválisait, és már januárban szerződést kínálhasson a középpályásért. Némileg előnyt jelenthet, hogy a holland szakember jól ismeri a fiatal játékos édesapját, Harry Sinkgravent, aki maga is élvonalbeli labdarúgó volt, illetve másodedzőként is dolgozott a holland élvonalban.

A United játékosmegfigyelői minden apró részletről beszámolnak a menedzsernek, aki külön kérte, hogy a következő hetekben minden erővel Sinkgraven feltérképezésén dolgozzon a stáb.

Van Gaal dolgát nehezítheti viszont, hogy Sinkgraven klubja, a Heerenveen továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy játékosa legalább jövő nyárig maradjon, hiszen így fejlődhetne a legtöbbet. Ráadásul az sem mellékes, hogy míg riválisai közül a spanyol Barcelona és a Real Madrid, valamint a német Bayern München is a bajnoki címért harcol hazájában, addig az angol együttes eddigi szereplése alapján még az is elképzelhető, hogy jövőre sem indulhat a Bajnokok Ligájában.

Olvasói sztorik