Nemzetközi foci

Suárez: Messi jobb, mint Ronaldo

Az uruguayi várja az El Clásicót, és úgy gondolja, Messi különleges képességekkel van megáldva.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Közeleg Luis Suárez várva várt bemutatkozása a Barcelonában: az uruguayi csatár a szombati Real Madrid elleni rangadón léphet pályára először a katalán csapatban.

A nyári világbajnokságon az olasz Giorgio Chiellinit megharapó labdarúgó – aki tettéért négyhónapos eltiltás kapott – izgatottan várja az El Classicót, de ugyancsak szorít volt klubjáért, a Liverpoolért, amely szerdán szintén a Real Madrid ellen játszik Bajnokok Ligája-mérkőzést.

– Soha nem felejtem el, amit a Liverpool szurkolóitól kaptam – mondta a brazíliai vb után 75 millió fontos üzlet keretében klubot váltó támadó. – A drukkerek mindig mellettem álltak, életem legszebb időszakát köszönhetem nekik.

Suárez szerint a Liverpoolnak jóval nehezebb dolga lenne szerdán a Real lenne, ha nem Cristiano Ronaldo, hanem barcelonai csapattársa, Lionel Messi szerepelne a madridiaknál.

– Az a véleményem, hogy Leo jobb, mint Ronaldo. Minden nap együtt edzem Messivel, és minden nap meg tud lepni valamivel. Ő egy különleges játékos. Mindenki tudja, mit jelent ő a Barcelonának, milyen világklasszis labdarúgó. Amit eddig mutatott, az alapján ő a világ legjobbja, és még mindig nagyon fiatal – nyilatkozta Suárez, aki a múlt héten vette át az Európa legeredményesebb csatárnak járó Aranycipőt, amit éppen a tavaly szintén 31 gólig jutó Ronaldóval holtversenyben nyert el.

Olvasói sztorik