Nemzetközi foci

Dani Alves: irány Manchester?

A Barcelona védőjével állítólag már meg is egyezett a United vezetősége.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Alig több, mint fél év van hátra a Barcelona védője, Dani Alves szerződéséből. Ahogy az lenni szokott, megindultak a találgatások a játékos jövőjével kapcsolatban, sőt spanyol sajtóértesülések szerint már el is dőlt a sorsa.

Bár menedzsere az elmúlt hetekben többször is jelezte, minden lehetőséget megvizsgálnak a brazil védő karrierjével kapcsolatban, Francois Gallardo FIFA-játékosügynök egy spanyol tévéműsorban jelezte, Alves már előszerződést kötött az angol Manchester Uniteddel, így jövő nyáron ingyen igazol a Vörös Ördögökhöz.

A hírek szerint nem csak a United pályázik Alves ingyenes leigazolására: a szintén angol Chelsea, Liverpool duó is szívesen látná soraiban a 31 éves védőt, és mostani klubja, a Barcelona sem tett le a szerződéshosszabbításról.

Érdekesség, hogy néhány napja az egykori Barcelona-sikerkovács, Josep Guardiola nevét is szóba hozták a Manchester Uniteddel – Guardiola 2008-ban kezdte meg munkáját a katalán együttes felnőtt csapatával, s Alves is ekkor csatlakozott a kerethez.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik