Nemzetközi foci

Özil más nő miatt szakított kedvesével?

C. Lell szerint az ő ex-barátnőjével flörtölt Özil.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bild.de beszámolója szerint Mesut Özil és Mandy Capristo kapcsolata véget ért, az Arsenal sérült középpályása és a német énekesnő nem alkot egy párt. A híreszteléseket erősíti meg az a tény, miszerint a fiatal popsztár Instagram oldalán már nem érhetőek el a világbajnokkal készült korábbi közös fotók.

@-webkit-keyframes”dkaXkpbBxI”{ 0%{opacity:0.5;} 50%{opacity:1;} 100%{opacity:0.5;} } @keyframes”dkaXkpbBxI”{ 0%{opacity:0.5;} 50%{opacity:1;} 100%{opacity:0.5;} }

Német és brit lapok arról számoltak be, hogy Özil megcsalta gyönyörű barátnőjét, ezért ért véget a románc. Ezen feltételezéseket pedig Christian Lell, a Bayern München korábbi, jelenleg pedig a Levantét erősítő bekkje is megerősítette. A német védő szerint Özil már korábban is csapta a szelet az ő ex-kedvesének, Melanie Rickingernek. Mindez akkor történt, amikor az Arsenal játékosa és Mandy egy párt alkottak.

Melanie mindenesetre a Bild megkeresésére tagadta, hogy a párkapcsolatban élő Özilhez korábban gyengéd szálak fűzték volna.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik