Nemzetközi foci

Piqué Manchesterben?

A spanyol védő nem kap elég lehetőséget a Barcelonában, ezért boldogtalan. A Manchesternél tárt karokkal várják.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Manchester United élénk érdeklődést mutat korábbi játékosa, Gerard Piqué iránt, a Daily Star legfrissebb beszámolója pedig ezt a hírt erősíti meg. A lap úgy tudja, a Vörös Ördögök januárban újabb szenzációba illő igazolásra készülnek, és a spanyol bekkel erősítenék meg gyengén teljesítő védelmüket.

Korábban megírtuk, hogy Luis Enriquénél nem számít a védelem biztos pontjának Gerad Piqué, spanyol középhátvéd az új szezonban nem egyszer került ki edzői döntés – és nem egészségügyi okok miatt – a kezdő tizenegyből. Legutóbb például a PSG elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen foglalt csak a cserepadon helyet a boldogtalan játékos. A spanyol média erősen bírálta a találkozó után a világbajnok bekket, akinek elsősorban a hozzáállását kritizáltak. Több lap beszámolója szerint Piqué inkább a pályán történtekkel volt elfoglalva, miközben az oldalvonal mellett gőzerővel a bemelegítő gyakorlatokra kellett volna fókuszálnia.

Pique a Barcelonában nevelkedett, ám 2004 és 2008 között a manchesterieket erősítette. Hazatérése után sikert-sikerre halmozott, szerződését pedig májusban 2019-ig hosszabbította meg. Angol lapok mindenesetre nem zárjuk ki a boldogtalan spanyol bekk januári távozását.

Olvasói sztorik