Nemzetközi foci bajnokok ligája

Totti rekorder lett

A veterán olasz csatár úgy érezte, hogy a Romának nem volt szerencséje, ezért nem nyerte meg a Manchester City elleni meccset.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 38. születésnapját szombaton ünneplő Francesco Totti góljával egyenlített az AS Roma a mérkőzés 23. percében. Ezzel a veterán olasz csatár Ryan Giggs rekordját döntötte meg, mint a legidősebb gólszerző a Bajnokok Ligája történetében.
Nagyon meggyőzően szerepel Rudi Garcia együttese az idei szezonban. A Serie A-ban öt mérkőzésből ötöt megnyertek a farkasok, míg a Bajnokok Ligájában 5-1-es győzelemmel nyitottak a CSZK Moszkva ellen. Ehhez a sorhoz jön hozzá a keddi, manchesteri döntetlen. Totti mindezek ellenére nincs maradéktalanul megelégedve.

– A kilencven perc alatt szerintem nekünk voltak nagyobb lehetőségeink gólt szerezni. – mondta Totti a Sky Sportnak.
– Hamar hátrányba kerültünk, de vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe, ami pozitív, hiszen a City Európa egyik legerősebb csapata. Bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk helytállni a nemzetközi porondon is. A továbbjutás a célunk, ami nem lesz könnyű olyan ellenfelekkel, mint a Bayern München vagy a Manchester City. Őszintén szólva, nem gondoltam a rekordra. Soha nem érdekeltek a rekordok, hanem csakis a csapat érdekei, a személyes ambíciók csak ezután jönnek.
A csapatkapitány nagyon jó véleménnyel volt a Roma egyik nyári szerzeményéről Ashley Cole-ról. Azonban továbbra is fenntartja véleményét, hogy az Etihad Stadionban hagytak két pontot.
– Azt hiszem egy nagyon jó teljesítménnyel rukkoltunk elő, különösen mert hátrányba kerültünk az elején. Megmutattuk, hogy mire képes az, ha egy csapatban van elszántság és hit. Lehet, hogy nyerhettünk volna, de ezt már soha nem tudjuk meg. A fiúk büszkék lehetnek magukra, hiszen az angol bajnok ellen játszottunk egy nagyszerű mérkőzést. – fejezte be Francesco Totti.

https://www.youtube.com/watch?v=_S_D7puL9w0

Olvasói sztorik