Nemzetközi foci bajnokok ligája

Verrati nem foglalkozik a Bayernnel és a Reallal

A PSG olasz játékos nem akar távozni Párizsból, ezért az érdeklődőkkel sem foglalkozik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Marco Verrati iránt nyáron topklubok érdeklődtek, a középső középpályásban még sem merült fel a távozás lehetősége. Pedig a hírek szerint a Bayern München és a Real Madrid is szívesen vitte volna az olasz válogatott játékost.

A 21 éves Verratti sokak szerinte a világ egyik legjobb fiatal középpályása, ezért Európa topklubjai árgus szemekkel figyelik pályafutását. Mielőtt 2012-ben aláírt volna a PSG-hez, vitte volna a Juve is, ám a játékos a franciákat választotta.

– A PSG és Párizs a választás során mindenek előtt állt – mondta a játékos a L’Equipe-nek. Blanc (- Laurent, a PSG vezetőedzője) mindig is hitt bennem. A világ egyik legjobb klubjában játszhatom, soha nem állt szándékomban a távozás. Sokan hoztak szóba a Reallal és a Bayernnel, de nagyon boldog vagyok a klubnál, éppen ezért nem kacsintgatok semerre.

Verratti elmondása szerint izgatottan várja a kedd esti Barcelona elleni ütközetet, és úgy látja, van esélyük a katalánok ellen. A bajnokságban eziádig három győzelem és öt döntetlen a mérlegük.

– Nem játszunk olyan jól, mint korábban, a bajnokságban túl sok döntetlen csúszott be. Ugyanakkor nem vagyunk krízisben, hiszen még veretlenek vagyunk. A Barca ellen is jól kell játszanunk és több gólt kell rúgnunk, mint ellenfelünk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik