Nemzetközi foci

Van Gaal: mindenki az MU-ban akar játszani

A holland tréner állítja: annak ellenére, hogy a klub nem szerepel a BL-ben, a játékosok szívesen igazolnak az Old Traffordra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Van Gaal fenti kijelentésével Pep Guardiola korábbi szavaira reagált. A Bayern München trénere szerint a Manchester Unitednek nincs elég pénze, hogy rávegyék a kiszemelteket arra, hogy a Szigetországba költözzenek. A holland szakember szerint spanyol kollégájának állításai alaptalanok.

– Egyáltalán nincs alapja annak, amit Guardiola mond. Úgy gondolom, minden játékos, akivel kapcsolatba léptem az elmúlt időszakban, szívesen igazolna Manchesterbe. Annak ellenére, hogy idén nem szerepelhetünk a BL-ben, nagy örömmel jönnek hozzánk a labdarúgók. Mindez azért lehetséges, mert a Manchester United egy nagyszerű klub, komoly múlttal, a játékosok pedig hisznek abban a folyamatban, amit elkezdtünk.

Van Gaal elmondta: annak ellenére, hogy nyáron két nagyágyút, Angel di Mariát és Radamal Falcaót is Manchesterbe csábították, helyet kaphatnak a csapatban fiatal akadémisták is, ha készen állnak a feladatra.

– Csak a minőség számít, szerencsére a klubnál nagyon sok tehetséges játékos vár a debütálásra. Az a meglátásom, hogy minden évben fiatalokkal is frissíteni kell a keretet, ezt pedig minden korábbi klubomban alkalmaztam – értelemszerűen Manchesterben sem lesz másképp – mondta el a szakember.

Olvasói sztorik