Nemzetközi foci

Drogba: segítek Hazardnak, hogy a világ legjobbja legyen

Drogba amolyan mentorként is jelen van a fiatal belga életében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elefántcsontparti játékos úgy gondolja: a pályán belül és azon kívül is hasznára tud lenne a Chelsea-nek, és segíti belga társát, hogy a világ legjobbja legyen egy nap.

Drogba saját bevallása szerint nagyon élvezi, hogy amolyan mentorként lehet jelen Eden Hazard életében. Csapattársával karöltve azon dolgoznak, hogy a fiatal belga minden idők legjobb játékosává váljon.

A csapat trénere, Jose Mourinho korábban már többször hangsúlyozta: úgy gondolja, Hazard generációjának legnagyszerűbb játékosa. Drogba idén nyáron tért vissza korábbi sikereinek színhelyére, és hasonlóképpen vélekedik, mint a portugál mester. Biztos abban, hogy főszerepet játszhat abban, hogy a Lille korábbi belga játékosa a tehetsége által elvárt szintre jusson, ennek megfelelően minden edzésen hasznos tanácsokkal és útmutatással segíti társát.

– Fiatal csapatunk van, minőségi játékosokkal, a fiatalok pedig idővel egyre nagyobb tapasztalatot szereznek. Részben azért vagyok itt, hogy segítsek a társaimnak, de azt is megmutathatom, mire vagyok képes – még ennyi idősen is. Természetesen minden beleadok, próbálok a csapat hasznára lenni minden fronton – mondta Drogba.

Olvasói sztorik