Nemzetközi foci

Vizelet-botrány! „Fertőzött vagy és AIDS-es”

A svájci szurkolók belevizeltek az ellenfél kapusának kulacsába.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem mindennapi esemény történt hétvégén a svájci negyedosztályban. Vasárnap FC Baden – FC Muri mérkőzést rendeztek, a hazai szurkolók pedig gusztustalan dolgot műveltek a vendégek kapusával, Reto Felderrel. A svájci Blick napilap beszámolója szerint a hazai szurkolók a mérkőzés közben kérték a labdaszedő srácot, hogy a vendég hálóőr vizes palackját adja fel nekik lelátóra. A fiú a kérésnek eleget tett, a szurkolók pedig belevizelek a flakonba, majd a kapu mellé visszaküldték azt.

Ezt követően Felder nem sejtve az aljas tettet, ivott a palackból, ám rögtön tudta, valami nincs rendben: „Ittam belőle és egyből éreztem, hogy valami nincs rendben. Nagyon meleg volt – tudtam, hogy vizelet” – mondta a kapus.

A kortyolás közben egyébként a következő hangok hallatszottak a lelátóról: „Fertőzött vagy és AIDS-es is.”

A kapus másnap rosszul érezte magát, hányingere volt, és tervezte, hogy elmegy orvoshoz is.

A Muri edzője az eset után érthetően felháborodottan nyilatkozott: „Egész életemet a futball határozta meg, sokat tapasztaltam már, de ez minden korábbit felülmúl.”

A badeni klub elnöke, Thomi Bram elszörnyedt a csapat szurkolóinak tettétől, és megígérte, hogy belső vizsgálatok kezdeményez. „Ha ez valóban így történt, akkor a fair playt teljesen kijátszották szurkolóink.”

A találkozó egyébként 3-2-es hazai sikerrel zárult.

Olvasói sztorik