Nemzetközi foci

Carlo Ancelotti magyarázkodik

Hazai pályán bukta el a madridi derbit a Real; a menedzser szerint nincs baj a felállással.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hazai pályán veszített városi rangadót a Real Madrid a spanyol bajnokság harmadik fordulójában. A Real a bajnoki címvédő Atletico Madridot fogadta szombaton este, de már a tizedik percben hátrányba került – ekkor Tiago vette be a hazaiak kapuját. Negyed órával később Cristiano Ronaldo büntetőből egyenlített, de erre is volt válasza a vendégeknek, akik Arda Turan 76. percben szerzett góljával megnyerték a mérkőzést.

A találkozót követően a Real vezetőedzője, Carlo Ancelotti megvédte csapatát, illetve annak 4-3-3-as felállását. Tény, rosszul kezdett a Madrid: három forduló után három pontja van, ráadásul idei öt tétmérkőzéséből csupán egyet tudott megnyerni.

– Ki kell elemeznünk a meccset, és a hibákat gyorsan ki kell javítanunk – vélekedett Carlo Ancelotti. – Az első félidő jó volt, a másodikban viszont lassabbak voltunk, és kevésbé agresszívak. A játékrendszerünkkel viszont nincs semmi baj, az intenzitásunk volt kevés. Nem rajtoltunk jól, de ez csak a bajnokság eleje, javítunk a teljesítményünkön.

Olvasói sztorik