Nemzetközi foci

Barca-sztárt igazolhat az Arsenal

Munir El Haddadi alacsony lelépési záradéka nagy bajba keverheti a Barcelonát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Angol sajtóértesülések szerint az Arsenal hajlandó kifizetni a spanyol Barcelona egyik legnagyobb reménysége, Munir El Haddadi 9.4 millió fontos lelépési záradékát. A spanyol válogatottban is bemutatkozó tehetség így a januári átigazolási időszakban átteheti székhelyét Londonba.

A Daily Star beszámolója szerint a spanyol együttes szeretné megtartani utánpótlásának egyik legjobb játékosát, ám El Haddadi maga rendelkezik jövőjéről, ha kifizetik érte a szerződésébe foglalt minimális díjat. A játékosért szinte az összes topklub bejelentkezett a nyáron, de nem sikerült egyezsége jutni a Barcelonával. Haddadit a sajtó az új Raúlként emlegeti.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.