Nemzetközi foci

Maicont kirúgták a válogatottból – csapattársával szexelt?

A hátvéd többet nem szerepelhet a brazil válogatottban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Mail információ szerint az AS Roma hátvédjét, Maicont a szövetségi kapitány, Dunga tette ki a csapatból. A lap úgy tudja, a játékos súlyos fegyelmi vétséget követett el.

Antonio Caliendo, a 33 éves bekk ügynöke elismerte, hogy Maicont kitették a csapatból és többet nem léphet pályára a válogatottban. A történet részleteiről viszont nem volt hajlandó beszélni.

Maicon még végigjátszotta a Kolumbia ellen megnyert találkozót New Yorkban, ez vélhetően utolsó fellépése volt címeres mezben.

Azóta természetesen számos meg nem erősített pletyka terjeng a játékos kizárásáról, amit az érintett felek nem erősítettek meg, éppen ezért a történetet sötét rejtély övezi.
Külföldi lapok beszámolói a következő eseményeket tartják valószínűnek az éjszakáról:

Az első verzió szerint, Maiconék belevetették magukat az éjszakába a győztes meccset követően. Tömény mennyiségű alkohol elfogyasztása után állítólag az AS Roma játékosa csapattársával, a Corinthiansban futballozó Eliassal ismerkedett közelebbről. Meg nem erősített hírforrások szerint a brazil válogatott egyik szakvezetője közösülés közben nyitott rá a srácokra.

A másik verzió szerint Maicon egy üveg sampont kent David Luiz hajára.

A harmadik történet arról szól, hogy Maicon chilivel és tejföllel kente be Elias hátsóját, és az estére nem emlékező társának másnap reggel azt mondta, hogy az éjszakát négy idegen férfival töltötte.

Elias az eset után a következőket nyilatkozta: „Nem vagyok meleg. A rólam és Maiconról szóló pletkyák teljesen értelmetlenek. Nincs semmi bajom a homoszexuálisokkal, de én bizos nem vagyok az.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik