Nemzetközi foci

Neymar: mókázunk Dungánál is

Neymar szerint Dungánál nincs vasfegyelem és újra boldog, hogy a brazil csapatban bizonyíthat - már kapitányként.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Selecao sztárja visszautasította azokat a vádakat, miszerint Dunga irányítása alatt sokkal nagyobb fegyelem figyelhető meg a csapatnál.

Neymar szerint a brazil csapatban mindig lesz hely a szórakozásnak és a játéknak, függetlenül attól, ki irányítja a válogatottat. Luiz Felipe Scolarit Dunga váltotta a vébé után a kispadon, aki több fegyelmet vár el honfitársaitól.

– Csapatunk mindig a játékos futballra törekszik. Függetlenül attól, mi történt a brazil világbajnokságon, most már újra boldog vagyok. Teljesen mindegy, ki irányítja az edzéseket, a lényeg az, hogy boldogan végezzük a munkánkat.

A brazil válogatott – magyar idő szerint múlt szombat hajnalban – barátságos mérkőzésen 1-0-ra nyert a kolumbiai csapat ellen. A Miamiban rendezett találkozó egyetlen gólját Neymar szerezte a 83. percben, szabadrúgásból. A Barca sztárja először vezethette ki csapatkapitányként a pályára a Selecaót.

A mérkőzés után Neymar hangsúlyozta: örülhet, hogy nem sérült meg, szerinte a játékvezetőknek sokkal jobban kellene védeniük a játékosokat.

– Szerencsém volt, hogy nem sérültem meg. A játékvezetőnek lapot kellett volna adni, a társaknak pedig óvatosabban kellene játszaniuk.

Olvasói sztorik