Nemzetközi foci

Borini Liverpoolban bizonyítana

Az olasz támadó nem akart nyáron távozni, a kezdőbe kerülést harcol a Vörösöknél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az olasz támadót nyáron a Liverpool szívesen kölcsönadta volna a Sunderlandhez vagy a QPR-hez, ám Borini végül maradt a Vörösnél. A 23 éves játékos most már a kezdőbe vágyik.

Borni pozitívan tekint a jövőbe: úgy érzi, annak ellenére, hogy klubja nyáron megpróbálta több csapatnak is kölcsönadni, az új szezonban sikeres lehet az Anfield Roadon.

Szigetországi hírforrások szerint a Liverpool a Sunderland és a QPR kölcsönvételi szerződését is elfogadta, ám Borini nem akarta távozni. A támadó annak ellenére a maradás mellett döntött, hogy Brendan Rodgers közölte vele: kevés szerep juthat neki ősszel Liverpoolban.

Az olasz számára a konkurenciát a Daniel Sturridge, Raheem Sterling, Mario Balotelli hármas jelenti, ám Borini kész felvenni velük a harcot.

– Az átigazolási piac nagyon zűrös volt számomra – mondta a játékos a Gianlucadunarzio.com-nak, majd így folytatta. Szerencsére az ablak bezárult és már nincsenek problémáim. Ott vagyok a klub Bajnokok Ligájában induló listáján, és kemények dolgozom az edzéseken. Úgy érzem, nyáron túl sok pletkya keringett rólam.

Borini elmondta: motivált és a bárkivel felveszi a harcot a kezdőbe kerülésért.

– A kívánságom az volt, hogy egy olyan topklubban játszhassak, mint a Liverpool. Egy nagyszerű együttesben maradhattam, a társaimmal pedig minden sorozatban az élen akarunk végezni. Ez pedig nagyszerű. Azért maradtam, mert úgy érzem, lesz lehetőségem a bizonyításra. Éhes vagyok a sikerre, bizonytani akarok. Ha nem így lenne, már továbbálltam volna.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik