Nemzetközi foci

Scholes: öt új MU-játékos kell

A Vörös Ördögök egykori játékosa szerint Louis van Gaal csapata reménytelen helyzetben van, ezért új játékosok leigazolását sürgeti.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A korábbi angol válogatott középpályás aggódik a Manchester United hosszú távú jövőjéért, és úgy látja: ha a klub nem igazol játékosokat szeptember elsejéig, tovább süllyednek.

Az előző idényt katasztrofális eredménnyel zárta az MU, David Moyes vezetésével a csapat a 7. helyen végzett. A szezon végén elköszöntek a vezetőedzőtől és a Vörös Ördögök kispadját Louis van Gaal vette át.
Az előzőszezonban, az amerikai tornán a manchesteriek meggyőző formát mutattak, ám a Swansea elleni bajnoki nyitányon 2-1-es vereséget szenvedtek. Scholes szerint, ha rövid időn belül nem történnek drasztikus változások, a klub évekig trófea nélkül maradhat.

A legvörösebb Ördög szerint új igazolások kellenek.

– Mire van szükségünk? Öt játékosra. Öt olyan megfelelő labdarúgóra, akik felszántják a pályát, és akik semmilyen helyzetben nem ijednek meg és jól tudnak helyezkedni. A klubért az életemet adtam, éppen ezért most már elegem van a kifogásokból. Meg kell állítani a lejtőn zuhanó Manchestert.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik