Nemzetközi foci

Mascherano szerződést hosszabbított

Az argentin játékos 2018-ig írt alá, 100 millió euró a kivásárlási ára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Frissítve!

Javier Mascherano, az FC Barcelona argentin válogatott futballistája 2018. június 30-ig meghosszabbította szerződését a klubnál.

A csapat hivatalos honlapjának beszámolója szerint a megállapodás már a nyári brazíliai világbajnokság előtt megszületett, de a felek még csak most írták alá a szerződést. Az új kontraktus szerint a vb-ezüstérmes védekező középpályás-hátvéd kivásárlási ára 100 millió euró.

Mascherano 2010 óta szerepel a katalánoknál.

A játékos az aláírás után érthetően boldogon nyilatkozott:
– Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű klubhoz tartozhatok, ahol csupa remek játékos alkotja a keretet. Remélem az új idényben nagyszerű dolgok történnek velünk. Az elmúlt szezonban sok nehézséggel kellett megküzdenünk, ezért is nagyon vártuk az új rajtot.

Korábban írtuk:

Négy évvel, 2018-ig meghosszabbítja szerződését az FC Barcelona labdarúgócsapatával az argentin válogatottal világbajnoki ezüstérmes Javier Mascherano.

A katalán klub hétvégi közlése szerint erről már a brazíliai vb előtt megállapodtak a felek, az új szerződést pedig augusztus 26-án írják alá. A játékos számára kedvezőbb feltételeket kínáló új szerződés tartalmazza, hogy a 30 éves védekező középpályás kivásárlási ára 100 millió euró.

Mascherano 2010 óta futballozik a Barcelonában.

Olvasói sztorik