Nemzetközi foci

Allegri: Vidal nem eladó

A Juve trénere üzent a manchesterieknek: a chilei játékos nem eladó.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bianconeri szakvezetője úgy látja: olyan világklasszis játékos esetében, mint amilyen Vidal, teljesen természetes, hogy napi szinten jelennek meg az átigazolása körüli pletykák, ám állítja: a chilei az új szezont is Torinóban kezdi meg.

Massimiliano Allegri teljességgel kizárta a távozás lehetőségét, hiába csábítja Vidalt hetek, sőt hónapok óta a Manchester United. A Tuttosportnak a következőket nyilatkozta a tréner:

– A nagy játékosokról mindig sokat beszélnek. Ennek ellenére Arturo nem eladó. A nagy klubok mindig kiváló játékosokat igazolnának, ám a Juve is a legjobb klubok egyike. Nyilvánvaló az is, hogy a Bayern, a United vagy éppen a Real Madrid bármennyit kész áldozni játékosokért.

A szakvezető nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy az olasz bajnokság címvédőjéhez nyáron új játékos/játékosok érkezhetnek.

– Nagyon jól meg kell fontolnunk, kit igazolunk. Olyan játékost nem akarok a csapatomba tudni, akire nincs szükség. Alacsony képességű játékosokat sem akarok igazolni, inkább szerződtessünk egy topjátékos, akivel előrelépést jelent. Olyan labdarúgók érkezhetnek, akik passzolnak az általam megálmodott 3-5-2-es rendszerbe, de fontos, hogy a kiszemelt háromcsatáros felállásban is bevethető legyen.

Érdekesség, hogy a Gazetta mai számában Falcaot a Juvével hozta szóba.

Olvasói sztorik