Nemzetközi foci

Mourinho: nem volt ajánlat Cechért

A portugál tréner örül, hogy a kapuban két világklasszis küzdhet az első helyért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Petr Cech komoly riválist kapu kapusposzton nyáron a Chelsea-nél, hiszen visszatért Londonba az Atléticónál kölcsönben remeklő Thibaut Courtois. A fiatal belga portás jelenléte miatt többen megkérdőjelezték Cech szerepét és jövőjét a Kékeknél.

A Special One leszögezte: nem volt ajánlat a cseh kapusért, éppen ezért a lehetséges átigazolásról így nyilatkozott:

– Jelen pillanatban nem akarok erről a kérdésről beszélni, mivel nem kaptunk ajánlatot a játékosért. Továbbra is együtt dolgozunk, és megmondtam a csapatnak: örülök a keret minden tagjának, szívesen dolgozok mindenkivel.

Hétvégén rajtol a Premier League, a szakvezetőt pedig arról is kérdezték a brit újságírók, ki áll a kapuban a Burnley ellen bajnokin:

– Nem mondom el nektek, mert a kapusaim és persze a csapat sem tudja. Mindenkivel egyszerre közlöm majd döntésemet – mondta Mourinho.

A portugál sikeredző azt is elárulta: örül a kapus-konkurenciának.

– Úgy gondlom a Chelsea-nél játszik a világa három legjobb kapusa közül kettő. Ez nagyon egyedülálló. Hogy ez a választás nehézségeket okoz-e nekem? Úgy érzem, nagyszerű problémával állok szemben. Mindketten nagyszerű kapusok, habár más korban és különböző szinten vannak jelen pillanatban. Az, hogy van egy Cechünk és Courtois-ánk nagyon kellemes probléma.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik