Nemzetközi foci

Schürrle Madridban?

A Chelsea játékosa a spanyol fővárosba költözhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az AS értesülései szerint az Atlético Madrid újabb támadó szellemű játékossal erősítené meg keretét, ezúttal friss német világbajnokot szemeltek ki maguknak.

Andre Schürrle megkezdte ugyan a felkészülést a Londoni Kékeknél, ahol az előző szezonban nem tudta beverekedni magát a fix kezdő tizenegybe. Posztján Hazard, Willian és Oscar jelenti a konkurenciát. A világbajnokságon a német csapatban is jobbára csereként jutott szóhoz, igaz akkor rendere meghálálta Joachim Löw bizalmát, és remek játékkal rukkolt elő.

A spanyol lap információ szerint Diego Simeone vezetőedző mindenképpen szeretné leigazolni a németet, és a transzfer nem is tűnik lehetetlennek.

A Chelsea és az Atletico Madrid előjárói már jól ismerhetik egymást, hiszen nyáron Diego Costa és Filipe Luis is londoniakat választotta, míg Courtois kölcsönből tért vissza a spanyoloktól a Stamford Bridge-re.

Nyáron a Premier Division címvédőjétől többek között távozott az előbb említett D. Costán és F. Luison kívül David Villa is, ám Griezmann és Mandzukic sikerült legigazolniuk. Az Atlético azonban továbbra is élénken keresgél az átigazolási piacon, hiszen Schürrlén kívül kinézték maguknak Javier Hernándezt és Shinji Kagavát is.

Olvasói sztorik