Nemzetközi foci

Döntőben az MU – kikapott a Real

A Manchester jobb volt a Reálnál, Van Gaalék a Liverpoollal meccselnek a döntőben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Egyesült Államokba zajló International Champions Cupon tegnap este Manchester United – Real Madrid mérkőzést rendeztek. A két európai óriás felkészülési csatáját pedig az angolok nyerték.

A találkozónak Michigan adott otthont, ahol 109,318 néző volt kíváncsi a világsztárokra. A Vörös Ördögök A. Young 21. percben lőtt góljával szerezték meg a vezetést, a találatot egyébként húsz angol passz előzte meg. A Real Madrid a bekapott gól után sokáig nem tétlenkedett, Bale hat perccel később büntetőből egalizált. Sokáig azonban nem örülhettek a spanyolok, Young még a szünet előtt duplázott, a fordulás után pedig a Királyi Gárda nem tudott egyenlíteni. Az Inter által kiszemelt Hernández a 80. percben alakította ki a 3-1-es végeredményt.

Íme a mérkőzés videós összefoglalója:

Manchester United 3-1 Real Madrid ourmatch.net by ourmatch

A döntőben a Manchester United ellenfele a Liverpool lesz. A Vörösök egyébként 2-0-ra verték a AC Milant.

Van Gaal a mérkőzés után így nyilatkozott:

Úgy gondolom, az angol focinak jót tesz, hogy két PL csapat vívja meg az amerikai döntőt. Ez ugyan csak a felkészülési időszak számunkra, mégis jobb, hogy nyerünk, minthogy vereséget szenvednénk. Az előszezonban legyőztük ugyan a Real Madridot, de azt nem mondhatjuk, hogy a későbbiekben mindig így lesz. Csapatommal jó irányba haladunk – mondta a holland szakember.

Real Madrid – Manchester United 1–3 (1–2)

Real: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Nacho, Arbeloa (C. Ronaldo, 74.) – Illarramendi, Alonso (Raúl de Tomás, 57.), Modric – Bale, Isco

MU: De Gea – M Keane, Jones, Evans (Blackett, 46.) – Valencia (Lingard, 61.), Herrera (Cleverley, 46.), Fletcher, Young (Shaw, 46.) – Mata (Kagava, 61.) – Rooney (Chicharito, 61.), Welbeck.

Gól: Bale (27. – 11-esből), ill. Young (21., 37.), Hernández (80.)

Olvasói sztorik