Nemzetközi foci

Blanc: „Nem Ibra a főnök, hanem én!”

Laurent Blanc, a PSG vezetőedzője elhessegette azokat a pletykákat, amelyet szerint a svéd fenegyerek a csapat igazi vezetője.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az egykori francia válogatott hátvéd természetesen elismerte Ibrahimovics érdemeit az egymás után megnyert két bajnoki cím kapcsán, és azt sem vitatja, hogy a svéd nagy hatással van csapattársaira. Ugyanakkor egy friss interjúban ragaszkodott hozzá, hogy Ibrának csak a pályán vannak vezéri szerepkörei.
„Sértő támadás felém és a vezetőség felé, amikor azt állítják, Ibrahimovics a Paris Saint-Germain vezetője. Én vagyok a vezetőedző!” – nyilatkozta kissé talán feldúltan Blanc szombaton.
„Ő a csapatkapitány, de a döntéseket nem ő hozza. Ibra született vezető, személyisége és karaktere miatt minden korábbi klubjában fontos szerepet töltött be. Meghatározó tagja a keretnek, de nem az egyetlen.”
A PSG szombat délután Francia szuperkupát játszik, amelynek kapcsán a vezetőedző elmondta: fontos, hogy győzelemmel kezdjék a szezont, mert ez nagy lökést adhat a továbbiakra nézve.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik