Nemzetközi foci

Mourinho: Lukaku nem volt motivált

A Chelsea edzője szerint Lukaku nem akart bizonyítani.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jose Mourinho bevallotta: engedte, hogy Lukaku távozzon a klubtól, mivel a belga támadó nem volt hajlandó bizonyítani. A portugál tréner szerint Lukakuból hiányzott a motiváció és a kellő versenyszellem.

Mint arról beszámoltunk a gólerős támadó klubrekordot jelentő összegért távozott az Evertonhoz, ahol bizonyíthatja klasszisát. Mourinho sok sikert kívánt volt játékosának, aki szerint az eligazolás elkerülhetetlen volt.
– Igaz ugyan, hogy Lukaku a Chelsea-ben akart játszani, de a versenyhelyzetet nem tudta kezelni. Azt kívánta, hogy elsőszámú csatárként számoljak vele, miközben nem volt eléggé motivált – mondta a Special One.

Lukak az aláírás után így nyilatkozott:
– Hamar eldöntöttem, hogy vissza akarok térni az Evertonhoz. Liverpoolban a vezetőség és a szurkolók is bíznak bennem. A játékosokkal is jó kapcsolatotok ápolok, úgy gondolom, ide tartozok. Az új szezonban még több gólt akarok lőni, mint korábban. A legjobb helyre kerültem, hiszen rengeteget fejlődhetek egy ilyen klubnál – örvendezett az Everton legfrissebb igazolása.

Olvasói sztorik